Tolmácsolás, lektorálás:

Mivel a tolmácsolási és lektorálási munkák nagyon változatosak lehetnek ezért tolmácsolással és lektorálással kapcsolatosan kérje árajánlatunkat online ajánlatkéréssel. Tolmácsolás esetén kérjük feltétlenül jelölje meg a nyelvpárt/nyelvpárokat, szakterületet, a szolgáltatás igénybevételének tervezett időpontját és a napi igényelt óraszámot.

 

Fordítás, szakfordítás:

A normál fordítás alapárába az alábbi szolgáltatások felár nélkül beletartoznak: szakmai és nyelvi lektorálás, szövegszerkesztés*, alap táblázatok elkészítése, kisebb mennyiségű kép kivágása, szkennelése és dokumentumba ágyazása, 100%-os formai egyezés biztosítása. A fordítások elszámolása a célnyelv karakterszáma alapján történik, mivel így biztosítható legpontosabban a fordítási munkával arányos juttatás.
 

Angol-magyar és magyar-angol szakfordítás:

 

Sürgősség

Nettó ár(Ft/karakterszám)

Normál
(napi 10 A/4-es EU szabvány oldalt** meg nem haladó mennyiség)  

2,0

Sürgős
(napi 10 A/4-es EU szabvány oldalt** meghaladó mennyiség)

3,0

24 órás határidővel
(előzetes egyeztetés szükséges)    

6,0

    

Német, francia vagy svéd nyelvű szakfordítások esetén kérje ajánlatunkat online ajánlatkéréssel.

 

Megjegyzés:
* Az ingyenes szerkesztés, csak az MS Word formátumban kiküldött anyagokra vonatkozik. A nem szerkeszthető formában kiküldött dokumentumok esetében, a szöveg jellegétől függően, szerkesztési díjat számítunk fel, melynek megállapítása külön egyeztetéssel történik.
** EU szabvány szerint egy A/4-es méretű oldal 1.500 leütést tartalmaz szóközökkel együtt. 


Elérhetőségeink: Dr. Szilágyi László ügyvezető | +36 30 535 9346 | laszlo.szilagyi@szide.hu